Terug

WWW.A1-TAFEL.NL | T/M JUNI ZEER HOGE KORTINGEN | TOT WEL 50% | BEKIJK ZE HIER

Robuuste tafels met een zwaar stalen onderstel (9)

Robuuste tafels met een industriele uitstraling. Diverse modellen beschikbaar. Nergens goedkoper. Bestel nu, betaal achteraf.

Filters

Robuuste tafels met een zwaar stalen onderstel

Robuuste tafels, A1-Tafel, voor elke wens een passend interieur


Industriele tafels, robuuste tafels en Tuintafels. A1-tafel uit Borne heeft het allemaal voor u. Een ruim assortiment in meubels, zoals industriele tafels, industriele salontafels, steigerhouten tafels, zitbanken, tuintafels, tuinbanken, tuin salontafels en bartafels. Al onze meubels worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt door echte vakmensen met jarenlange ervering in zowel de houtbewerking als in de metaalbewerking. Naast onze industriele tafels leveren wij ook industriele salontafels, bartafels, boomstamtafels, ronde tafels en ovale tafels in zowel eiken als steigerhout. Al onze eettafels kunnen worden voorzien van een stalen onderstel en staan garant voor een duurzaam product met een lange levensduur. Door het toepassen van een stalen frame krijgt de tafel zijn unieke robuuste industriele uitstraling. 

Bij ons kunt u terecht voor advies en informatie over uw meubels.
Ben je op zoek naar Industriële meubelen, robuuste tafels of Tuintafels, zoals bijvoorbeeld een prachtige eettafel zoek dan niet verder want A1-Tafel heeft vast wat je zoekt en zo niet dan bel of mail je wens en wij gaan ermee aan de slag. Ook voor uw tuin hebben wij een ruime keuze aan tuintafelen, wat te denken van een hippe en praktische tuinbank of een bartafel. Deze bartafels kunnen overigens ook prima in de woonkamer staan. Voor elk tuintafel hebben we een ruime keuze. A1-tafel heeft een ruime keuze in stalen onderstellen en ook in houten eiken onderstellen en ook in volledig eiken tafels is veel mogelijk. Informatie over diverse tafels, houtsoorten en onderstellen vind u hier.

Voor mooie industriele tafels kunt u bijvoorbeeld denken aan een volledig industriele eiken tafel, een steigerhouten tafel of een ovale tafel afgewerkt in traditioneel gerookt met een stalen U of X frame. Of wil je een robuuste eettafel dan kun je denken aan een tafel met een 3D frame of zogenaamde spin. Om het geheel compleet te maken mag een industriele tafel, salontafel, bartafel, tuinbank of boomstamtafel niet ontbreken in je industrieel interieur.

Robuuste tafels, tafels met een robuuste uitstralling


Hoogte robuuste tafels
De huidige beschikbare Robuuste tafels hebben vaak dezelfde hoogtes, deze liggen tegenwoordig wat hoger dan vroeger omdat mensen langer zijn geworden en de meubels hierop zijn aangepast De hoogte van een tmeubel ligt tussen de 74 cm en de 80cm. Met een lengte tussen de 1.69-1.95m zit  je uitstekend aan een meubel van 78cm hoog wel met een bijpassende stoel uiteraard. Ben je langer dan 1.95 m, dan kun je beter kiezen voor een wat hogere meubel. Ben je kleiner dan 1.69 m, dan kun je beter een meubel nemen van 74-76 cm aanschaffen of een in hoogte verstelbare meubel.  Als je stoelen erbij koopt  met een armleuning en je bent kleiner dan 1.69 m, dan kan het soms lastig zijn om aan een houten meubel te eten. Dit komt omdat bijna iedere houten meubel regels onder het meubelblad heeft zitten. Dit is om de industriele tafel stevig te krijgen, krimpvorming te voorkomen en de industriele tafel stabiel te houden, maar omdat  A1-meubel gebruik maakt van volledig verlijmde bladen  zijn regels niet nodig en blijft er dus 72 cm onder het blad voor de armleuning van diverse stoelen. Let goed op dat je de juiste verhouding hebt met je stoel t.o.v. de meubel, je ziet nog vaak lage stoelen en met name buitenstoelen willen nogal eens erg laag zijn voor een meubel van 78 cm hoog, houd hiermee rekening. Onze bijpassende zitbanken hebben de perfecte hoogte voor bij de meubel, en voor kinderen leg je er een leuk kussen op.

De grootte van robuuste tafels
Tegenwoordig wil men graag een woon/leefkeuken met daarbij een grote robuuste tafels, dat is natuurlijk ook hartstikke mooi maar het moet wel passen allemaal. Het is erg lastig als je in je nieuwe lege leefruimte staat en in te schatten hoe groot je industriele tafel dan dient te zijn. En mocht je daarbij graag ook een zitbank willen hebben of deze dan onder de industriele tafel dient te schuiven of juist niet. Vergeet niet dat je ook stoelen hebt die er nog bij komen en die je naar achter moet schuiven en waar je ook nog langs moet lopen. Houd daarom zeker rekening met zo’n 70 cm dat je de stoel naar achter kan schuiven. En wil je over de bank heen stappen om dan te kunnen zitten of is het handig om het iets naar achter te kunnen schuiven om dan te kunnen zitten. Vaak is het voor kinderen geen problemen om eroverheen te stappen maar oudere mensen vinden het toch niet zo prettig.  Reken het daarom goed uit of maak een tekening op schaal of eventueel op de vloer waarbij je een goede inschatting kan maken. Bedenk ook bij een ronde meubel dat deze weliswaar minder ruimte in beslag neemt maar dat je elke stoel wel zeker 70 cm naar achter kan schuiven. En vind je het belangrijk dat je aan de kopse kant kan zitten, kies dan voor een onderstel waarbij je wel met je benen weg kan. Een recht onderstel is dan het meest praktische onderstel of een U onderstel die je eventueel nog iets naar binnen kunt plaatsen.

Onderhoud en gebruik van robuuste tafels
Elke meubel heeft onderhoud nodig zo ook robuuste tafels. Houd hier rekening mee, zeker als het een natuurproduct betreft dan heb je onderhoud. Een robuuste massief eiken meubel kun je goed met groene zeep onderhouden en af en toe opschuren. A1-Meubel haalt het eiken uit de Franse bossen en worden de bladen nog op traditionele wijze gerookt. Omdat hout een product uit de natuur is leeft het. Zo kunnen er dan ook veranderingen optreden in de kleur en/of structuur van het hout door de temperatuurverschillen in je kamer door zomer en winter verschillen. Het hout kan lichter worden van kleur. Als je dit niet wenst onderhoud dan je blad door er parketolie op te doen.  Wat betreft steigerhout kun je deze ook met groene zeep onderhouden en om het jaar is het wenselijk opnieuw te beitsen en af te lakken. In ieder geval lakken is verstandig omdat steigerhout nu eenmaal zachter is dan eiken en daardoor eerder beschadigd raakt. Wat betreft een tuintafel is het verstandig jaarlijks je meubel te voorzien van een nano coating deze brengt een onzichtbare laag aan die waterafstotend en vuil werend werkt. zowel de boven-als onderzijde dient behandeld te worden.. A1-meubel levert standaard de meubels af met een nano coating aan boven-en onderzijde. Nano coating is te verkrijgen bij Zinka.nl

Materiaal robuuste tafels
Het is erg belangrijk goed op te letten welk materiaal je koopt, je ziet vaak dat er hout verkocht wordt als hardhout zoals  eiken, teak of massief. In werkelijkheid is het dan vaak opgedikt en de zijkanten en de bovenste laag eiken maar wordt dit verkocht als massief  of dat het  teakkwaliteiten bevat uit een bepaald groeigebied en deels zijn dit fantasienamen en zijn ze afkomstig van andere houtsoorten. Ook over steigerhout zijn missverstanden zo wordt er vaak gedacht dat steigerhout een houtsoort is maar steigerhout is een vuren houtsoort en is het hout van een naaldboom. Vurenhout is een veel gebruikte houtsoort in de bouw en meubelindustrie, door zijn structuur en flexibiliteit ook daarom is het geliefd in de meubelindustrie omdat het een erg makkelijk te bewerken houtsoort is. Je hebt nieuw vuren en oud/gebruikt vuren deze zijn vaak afkomstig van de bouw. Steigerhout en zeker nieuw steigerhout kan behoorlijk werken, het hout moet daarom altijd goed droog zijn en wil je werking het meest voorkomen dan is het verstandig een geheel verlijmd blad te kopen omdat het hout dan de minste werking heeft. Ook voor gebruik van tuintafelen is het verstandig een goede houtsoort te kiezen, tegenwoordig wil men graag Douglashout omdat het mooi gevlamd is, dat klopt maar vergeet niet dat Douglas behoorlijke werking heeft en daarbij heb je geruime tijd kans op hars wat uit het hout treedt. Met steigerhout zal je dit niet gauw ervaren omdat het fijner van structuur is en veelal een stuk droger. Wel is het noodzakelijk steigerhout goed te behandelen met een beits wat intrekt in het hout en daaroverheen nog een beschermlaag zoals een nano coating. Ga nooit een buitenmeubel lakken omdat je hiermee het hout helemaal afsluit en het hout niet kan ademen. Kijk hier voor meer informatie over meubelbladen. 

Verschillende designs en stijlen van robuuste tafels
Er is een enorme keuze aan robuuste tafels beschikbaar. Ronde meubels, ovale meubels, barmeubels, rechthoekige meubels, meubels met 2 onderstellen, dubbele x poot onderstel, rvs onderstel houten onderstel etc. Een meubel is niet iets wat je jaarlijks gaat vervangen, het is een hele aankoop en dan wil je wel graag dat hij jaren meegaat, kijk dan goed wat je koopt je kunt iets nu heel mooi vinden zoals de trend van koper wat geweest is, maar je ziet nu al dat het weer op zijn retour is.  Een echte trend is de boomstammeubel een heel mooi en natuurlijk product en zal altijd goed blijven staan in je interieur en uiteraard de standaard eiken meubel met een eiken onderstel. Wil je graag wat meer knus en intieme sfeer creeeren dan is een rond blad mooi of als vergadermeubel is een ovaal blad uitermate geschikt en zit je graag hoog dan kies je voor een barmeubel. Uiteindelijk gaat het erom dat je een eetmeubel koopt die bij jou en je woning/interieur, kantoor of kantine past. Kijk hier voor meer informatie over stalen onderstellen voor uw meubel.

Je moet er nog jaren lang van kunnen genieten! Houd er dan rekening mee dat veel trends maar een korte periode meegaan maar een eikenhouten meubel is altijd tijdloos.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
A1-Tafel 9.3/10 / 10 - 678 Reviews @ Kiyoh