Terug

WWW.A1-TAFEL.NL | T/M JUNI ZEER HOGE KORTINGEN | TOT WEL 50% | BEKIJK ZE HIER

Steigerhouten tafels met een robuust stalen onderstel (8)

Industriële steigerhouten tafels met een robuust stoer stalen of rvs onderstel frame. Online kopen en op maat gemaakt. Design tafels met een eigen uitstraling.

Filters

Steigerhouten tafels met een robuust stalen onderstel

Industriele steigerhouten tafels

Onze industriële tafels, tuintafels en steigerhouten tafels worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Naast onze industriële tafels leveren wij ook goedkope industriële salontafels, industriële bartafels, industriële boomstamtafels, ronde tafels en ovale tafels in eiken en steigerhout. Al onze stoere robuuste tafels worden voorzien van een stalen onderstel en staan garant voor een duurzaam product met een lange levensduur. Door dit stalen frame krijgt de tafel zijn unieke robuuste industriële design uitstraling. 

Industriële eettafels van steigerhout, ook voor uw tuin 

Industriële steigerhouten tafels;

A1-Tafel heeft het voor je. Wil je graag een stalen onderstel of een rvs onderstel, dit kan allemaal. Wij leveren lengtes tot en met 3 meter tegen een zeer aantrekkelijke prijs en dit alles gratis thuisbezorgd op de plek die je graag wenst. Onze steigerhouten bladen zijn er in vele kleuren mogelijk en worden voorzien van een matte laklaag zodat ze slijt- en krasvast zijn. De bladen worden voorzien van een olie, en zijn zeer makkelijk in onderhoud, met een doekje afnemen en klaar. Al onze bladen zijn verlijmd, dat houdt in dat je wel de noesten ziet maar geen scheuren waar de kruimels tussen kunnen gaan zitten, erg praktisch!

A1-Tafel uit Borne, alle voordelen op een rijtje:

  • Snelle levering!
  • Betaal achteraf!
  • Gemaakt door ambachtelijke vakmensen
  • Stoere robuuste tafelpoten!
  • Zelf samen te stellen!
  • Wij staan altijd voor advies klaar voor u!
  • Inclusief levering!
  • Goedkoop en kwaliteit!

Steigerhouten tafels, waar op te letten bij het kopen van een steigerhouten tafel

Hoogte industriele steigerhouten tafel

Steigerhouten tafels hebben vaak dezelfde hoogtes, deze liggen tegenwoordig wat hoger dan vroeger omdat mensen langer zijn geworden en de meubels hierop zijn aangepast De hoogte van een industriele steigerhouten tafel ligt tussen de 74 cm en de 80cm. Met een lengte tussen de 1.69-1.95m zit  je uitstekend aan een steigerhouten tafel van 78cm hoog wel met een bijpassende stoel uiteraard. Ben je langer dan 1.95 m, dan kun je beter kiezen voor een wat hogere steigerhouten tafel. Ben je kleiner dan 1.69 m, dan kun je beter een steigerhouten tafel nemen van 74-76 cm aanschaffen of een in hoogte verstelbare steigerhouten tafel.  Als je stoelen erbij koopt  met een armleuning en je bent kleiner dan 1.69 m, dan kan het soms lastig zijn om aan een houten steigerhouten tafel te eten. Dit komt omdat bijna iedere houten steigerhouten tafel regels onder het steigerhouten tafelblad heeft zitten. Dit is om de steigerhouten tafel stevig te krijgen, krimpvorming te voorkomen en de steigerhouten tafel stabiel te houden, maar omdat  A1-steigerhouten tafel gebruik maakt van volledig verlijmde bladen  zijn regels niet nodig en blijft er dus 72 cm onder het blad voor de armleuning van diverse stoelen. Let goed op dat je de juiste verhouding hebt met je stoel t.o.v. de steigerhouten tafel, je ziet nog vaak lage stoelen en met name buitenstoelen willen nogal eens erg laag zijn voor een steigerhouten tafel van 78 cm hoog, houd hiermee rekening. Onze bijpassende zitbanken hebben de perfecte hoogte voor bij de steigerhouten tafel, en voor kinderen leg je er een leuk kussen op.

De grootte van een  industriele steigerhouten tafel

Tegenwoordig wil men graag een woon/leefkeuken met daarbij een grote eetsteigerhouten tafel, dat is natuurlijk ook hartstikke mooi maar het moet wel passen allemaal. Het is erg lastig als je in je nieuwe lege leefruimte staat en in te schatten hoe groot je steigerhouten tafel dan dient te zijn. En mocht je daarbij graag ook een eetbank willen hebben of deze dan onder de steigerhouten tafel dient te schuiven of juist niet. Vergeet niet dat je ook stoelen hebt die er nog bij komen en die je naar achter moet schuiven en waar je ook nog langs moet lopen. Houd daarom zeker rekening met zo’n 70 cm dat je de stoel naar achter kan schuiven. En wil je over de bank heen stappen om dan te kunnen zitten of is het handig om het iets naar achter te kunnen schuiven om dan te kunnen zitten. Vaak is het voor kinderen geen problemen om eroverheen te stappen maar oudere mensen vinden het toch niet zo prettig.  Reken het daarom goed uit of maak een tekening op schaal of eventueel op de vloer waarbij je een goede inschatting kan maken. Bedenk ook bij een ronde steigerhouten tafel dat deze weliswaar minder ruimte in beslag neemt maar dat je elke stoel wel zeker 70 cm naar achter kan schuiven. En vind je het belangrijk dat je aan de kopse kant kan zitten, kies dan voor een onderstel waarbij je wel met je benen weg kan. Een recht onderstel is dan het meest praktische onderstel of een U onderstel die je eventueel nog iets naar binnen kunt plaatsen.

Onderhoud en gebruik van een industriele steigerhouten tafel

Elke steigerhouten tafel heeft onderhoud nodig zo ook een industriele steigerhouten tafel. Houd hier rekening mee, zeker als het een natuurproduct betreft dan heb je onderhoud. Een robuuste massief eiken steigerhouten tafel kun je goed met groene zeep onderhouden en af en toe opschuren. A1-steigerhouten tafel haalt het eiken uit de Franse bossen en worden de bladen nog op traditionele wijze gerookt. Omdat hout een product uit de natuur is leeft het. Zo kunnen er dan ook veranderingen optreden in de kleur en/of structuur van het hout door de temperatuurverschillen in je kamer door zomer en winter verschillen. Het hout kan lichter worden van kleur. Als je dit niet wenst onderhoud dan je blad door er parketolie op te doen.  Wat betreft steigerhout kun je deze ook met groene zeep onderhouden en om het jaar is het wenselijk opnieuw te beitsen en af te lakken. In ieder geval lakken is verstandig omdat steigerhout nu eenmaal zachter is dan eiken en daardoor eerder beschadigd raakt. Wat betreft een tuinsteigerhouten tafel is het verstandig jaarlijks je steigerhouten tafel te voorzien van een nano coating deze brengt een onzichtbare laag aan die waterafstotend en vuil werend werkt. zowel de boven-als onderzijde dient behandeld te worden.. A1-steigerhouten tafel levert standaard de steigerhouten tafels af met een nano coating aan boven-en onderzijde. Nano coating is te verkrijgen bij Zinka.nl

 

Verschillende designs en stijlen

Er is een enorme keuze aan steigerhouten tafels beschikbaar. Ronde steigerhouten tafels, ovale steigerhouten tafels, steigerhouten tafels, rechthoekige steigerhouten tafels, steigerhouten tafels met 2 onderstellen, dubbele x poot onderstel, rvs onderstel houten onderstel etc. Een eetsteigerhouten tafel is niet iets wat je jaarlijks gaat vervangen, het is een hele aankoop en dan wil je wel graag dat hij jaren meegaat, kijk dan goed wat je koopt je kunt iets nu heel mooi vinden zoals de trend van koper wat geweest is, maar je ziet nu al dat het weer op zijn retour is.  Een echte trend is de steigerhouten tafel een heel mooi en natuurlijk product en zal altijd goed blijven staan in je interieur en uiteraard de standaard eiken steigerhouten tafel met een eiken onderstel. Wil je graag wat meer knus en intieme sfeer creeeren dan is een rond blad mooi of als vergadersteigerhouten tafel is een ovaal blad uitermate geschikt en zit je graag hoog dan kies je voor een barsteigerhouten tafel. Uiteindelijk gaat het erom dat je een eetsteigerhouten tafel koopt die bij jou en je woning/interieur, kantoor of kantine past. Kijk hier voor meer informatie over stalen onderstellen voor uw steigerhouten tafel.

Je moet er nog jaren lang van kunnen genieten! Houd er dan rekening mee dat veel trends maar een korte periode meegaan maar een eikenhouten eetsteigerhouten tafel is altijd tijdloos en steigerhouten steigerhouten tafel mits goed behandeld gaat ook jaren mee voor zowel binnen als buiten.

Levering en levertijd

Vaak moet je rekening houden met toch wel een levertijd van 6-8 weken, op maat gemaakt misschien zelfs nog meer. A1-steigerhouten tafel heeft als regel levering binnen 3 weken, hier wordt ook altijd naar gestreefd, tenzij anders in overleg. De meeste leveranciers leveren de steigerhouten tafels doordeweeks overdag, houd hier rekening mee met vrij nemen en probeer altijd op tijd de afspraak te plannen zodat je op tijd op de hoogte bent van de levering. A1-steigerhouten tafel heeft als standaard afleveringsdag zaterdag omdat de meeste mensen dan thuis zijn en geen vrij hoeven te nemen, en standaard binnen een tijdsbestek van 2 uur dat je niet een halve dag hoeft te wachten. Een aantal dagen voor levering ontvang je een mail waarin staat hoe laat de chauffeur zal komen. De chauffeur is meestal alleen, het is daarom zeer wenselijk om een handje te helpen met het uit de bus tillen van de bladen. De bladen worden altijd standaard ongemonteerd geleverd. In principe wordt er standaard geleverd op de begane vloer, mocht het anders zijn is het zeer wenselijk dit aan te geven bij de bestelling. Het wil soms voorkomen dat men niet levert op 1e verdieping en zeker als het blad trappen opgetild moet worden. Houd hiermee rekening. Iedereen hanteert een andere montage, soms wordt het ter plekke gemonteerd, andere keer dien je dit zelf te doen. A1-steigerhouten tafel levert de juiste schroeven bij de steigerhouten tafels en binnen 10 minuten heb je je steigerhouten tafel in elkaar geschroefd. Mocht dit lastig zijn voor je, geef dat van tevoren aan en A1-steigerhouten tafel zorgt voor de apparatuur en wij monteren het ter plekke.

Transport

Onze steigerhouten tafels worden uiterst voorzichtig vervoerd, wij maken gebruiken van een transportdienst die al geruime tijd ervaring heeft met het vervoeren van steigerhouten tafels en wij maken hier inmiddels al jaren gebruik van. De bladen worden ingepakt met folie, zodat de hoeken niet kunnen beschadigen daaroverheen leggen wij verhuisdekens zodat ze niet kunnen beschadigen. De poten worden goed vastgezet en alles wordt in dekens gewikkeld zodat het tijdens de rit niet kan schuiven of beschadigen. Kleine salonsteigerhouten tafels worden via de post verzonden en worden geheel verpakt in zeer stevige folie zodat ook hier geen beschadigen kunnen voorkomen. 

Garantie en retourneren

Indien een webshop het webshopkeurmerk draagt zijn zij verplicht een zichttermijn van 14 dagen te hanteren, dit houdt in dat je altijd binnen 14 dagen je steigerhouten tafel kunt retourneren en binnen die tijd ook je geld terug ontvangt. Mits de steigerhouten tafel gebruikt of beschadigd is. Als de webshop geen webshopkeurmerk draagt hangt het af van de klantvriendelijkheid van de webshop, kijk altijd goed in de voorwaarden hoe dit vermeld staat. Als je je steigerhouten tafel wilt retourneren neem contact op of mail met de webwinkel om hierover afspraken te maken.

A1-Tafel  het adres voor steigerhouten tafels van kwaliteit!

Als paddenstoelen lijken ze wel uit de grond te schieten; industriële steigerhouten tafels, er zijn veel aanbieders maar bij wie koop ik nu een echt goede industriële steigerhouten tafel?

Wat onderscheid nu de ene steigerhouten tafel van de andere en waar koop je waar voor je geld? Een vraag die velen zich stellen, en waar koop je met het volste vertrouwen je steigerhouten tafel, en dan ook nog online zonder het eerst te kunnen bezichtigen of ga ik toch liever naar een woonboulevard om te zien wat je koopt. A1-steigerhouten tafel wil graag het beste voor zijn klanten, en aangezien wij alleen een webwinkel en een werkplaats hebben willen wij dat vertrouwen graag overbrengen naar de klant. Wij proberen op een juiste manier te adviseren zowel telefonisch als via de mail. Zo denken wij graag mee in het inrichten van het interieur. Stuur bijvoorbeeld foto’s van de kleuren die je al in huis hebt en wat staat daar het beste bij, want steigerhouten tafelkleuren zien van een plaatje blijft toch altijd lastig. En moet ik dan een recht blad, ovaal blad of toch rond wij helpen graag hierover mee te denken want je wilt toch een pronkstuk hebben in je woonkamer die ook nog eens jaren meegaat.

Lassen van onderstellen

Onze onderstellen worden door vakkundige mensen gelast die al jarenlang dit werk uitvoeren en met de nodige nauwkeurigheid te werk gaan. Dit zie je terug in de onderstellen, wat bestaat uit een gladde strakke las waar geen klodders o.i.d. aanzitten of een stukje wordt vergeten te lassen. Uiteraard blijft het een industriele look en dit mag ook gezien worden daarvoor heet het ook industrieel maar het moet van een goede kwaliteit zijn en hier staan onze mensen voor. Een goede lasnaad zal niet loslaten na verloop van tijd, het onderstel zal uiteraard niet kunnen slijten zoals hout wel doet.

Poedercoating

Wanneer de onderstellen gelast zijn en uit de productie komen zijn ze zwart en voorzien van een walshuid. De volgende fase breekt aan; het staal wordt chemisch schoongemaakt, zo heb je al de industriele uitstraling,  maar dan heb je eigenlijk alleen nog ruw staal en gaat hij roesten zodra hij in contact komt met water. De onderstellen gaan daarom door naar de poedercoater. Zij zijn gespecialiseerd in het poedercoaten van staal en voorzien de onderstellen van de juiste poedercoating, dit kan blanke poedercoating zijn zo behoud je de industriele uitstraling of de wat nettere uitstraling en wordt het onderstel voorzien van een RAL kleur, zwart, wit hoogglans of mat. Als de onderstellen dan opgedroogd zijn zijn ze klaar om vervoerd te worden. Andere aanbieders willen nog wel eens een wat eenvoudige laklaag op de onderstellen aanbrengen dit is voor tijdelijk gebruik prima, maar je ziet in de loop van de tijd dat deze laag eraf zal gaan en de onderstellen zullen gaan roesten.

Thermisch verzinken

Thermisch verzinken is  een speciaal proces wat zal zorgen dat het staal beschermd wordt tegen roestvorming. Er wordt een beschermlaag over het metaal aangebracht waardoor roestvorming niet meer kan ontstaan.. Er wordt  als het ware een laagje puur zink over het metaal heen gebracht. Alvorens dit te kunnen doen wordt het staal grondig gereinigd vetvrij gemaakt en gebeitst. Dit gebeurd d.m.v. sterke oplossing en zoutzuur. Daarna wordt het onderstel ondergedompeld in een vloeibaar middel dat zorgt dat het zink gaat hechten aan het metaal. Daarna wordt het onderstel ondergedompeld in een bad van zink. Een heel proces wat uiteindelijk resulteert in een oersterk, roestvrij onderstel wat tegen weer in wind kan. Het kan zijn dat de eerste tijd nog witte uitslag op je onderstel komt dit is het zuur wat uittreedt, dit is niet schadelijk, maar een natuurlijk proces wat na enige tijd zal stoppen. Zie het als een nieuw huis wat gemetseld is wat witte uitslag op de muren achterlaat. Wil je een onderstel wat een lange levensduur garandeert dan kies je voor een thermisch verzinkt onderstel. 

Steigerhouten tafelbladen, waarom is dit belangrijk?

Vuren (steigerhouten) steigerhouten tafelbladen

Onze vuren bladen worden gemaakt door een timmerfabriek waarmee wij nu al jaren mee samenwerken en precies weten hoe wij onze bladen willen hebben. Zij gebruiken het mooiste hout voor onze bladen en noesten worden vakkundig opgevuld zodat je geen gaten in je steigerhouten tafel hebt. De bladen bestaan uit stroken die verlijmd worden. Omdat het stroken zijn en volledig verlijmd worden wordt het kromtrekken beperkt. Wel is het zo dat je vuren bladen altijd dient te behandelen zowel met beits dan ook lak voor binnen gebruik en buiten beits en een beschermlaag tegen vuil, water, vet ed. middels een nano coating. Zo heb je jarenlang plezier van je steigerhouten tafel.

Steigerhouten tafels als middelpunt

Een juist ingerichte woonkamer zou moeten voelen als thuiskomen. Meubelen zijn zeer bepalend voor het creëren van dit gevoel. Industriële meubels zijn hiervoor zeer geschikt. Het harde en robuuste van de combinatie staal en hout, gecombineerd met een goede aankleding zorgt ervoor dat er een balans ontstaat. Het is hierbij belangrijk om de juiste meubelen te kiezen. Met name de industriële steigerhouten tafel en salonsteigerhouten tafel zijn hierbij een belangrijke blikvanger binnen uw woonkamer. Een goede keuze hierin is dus belangrijk. Hiervoor is het verstandig goed advies en informatie in te winnen over de diverse beschibare productiewijzen en kwaliteiten. Elders op onze website hebben we deze informatie voor u beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. 

De steigerhouten tafel

Een steigerhouten tafel is een veel gebruikt meubel in een woonkamer. Deze wordt niet alleen gebruikt om aan te eten. Deze wordt ook gebruikt om aan te spelen, te lezen of om gezamenlijk een borrel aan te drinken. Het ontwerp van een steigerhouten tafel is dus zeer belangrijk. Daarbij moet gelet worden op zowel het esthetische als het praktische aspect. 

Estetisch
Iedereen heeft een eigen smaak. Steigerhouten tafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten modellen, ronde steigerhouten tafels, ovale steigerhouten tafels, steigerhouten tafels, rechthoekige steigerhouten tafels of zelfs vierkante steigerhouten tafels. Daarbij kan een steigerhouten tafel ruw of glad afgewerkt worden. Als eindafwerking kan vervolgens ook nog gekozen worden uit verschillende kleuren en behandelingen. Er zijn dus veel aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Het is dus belangrijk om hier een goed advies over in te winnen. 

Praktisch
Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een steigerhouten tafel. Met kinderen is het bijvoorbeeld handig om een steigerhouten tafel te hebben die makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Ook is het belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen. Elk mens is anders, daarom is het dus ook van belang om een steigerhouten tafel met de jusite hoogte, gecombineerd met de juiste stoelhoogte uit te zoeken. 

Onze steigerhouten tafels zijn voor ieder zijn wens te maken op afwerking, kleur, lengte, hoogte en breedte. Daardoor kan elke steigerhouten tafel gepersonaliseerd worden. Deze zijn door u zelf samen te stellen op onze website. Iedere steigerhouten tafel is daardoor uniek. 


Onderhoud steigerhouten tafels
Elke steigerhouten tafel heeft onderhoud nodig zo ook een industriele steigerhouten tafel. Houd hier rekening mee, zeker als het een natuurproduct betreft dan heb je onderhoud. Een robuuste massief eiken steigerhouten tafel kun je goed met groene zeep onderhouden en af en toe opschuren. A1-steigerhouten tafel haalt het eiken uit de Franse bossen en worden de bladen nog op traditionele wijze gerookt. Omdat hout een product uit de natuur is leeft het. Zo kunnen er dan ook veranderingen optreden in de kleur en/of structuur van het hout door de temperatuurverschillen in je kamer door zomer en winter verschillen. Het hout kan lichter worden van kleur. Als je dit niet wenst onderhoud dan je blad door er parketolie op te doen.  Wat betreft steigerhout kun je deze ook met groene zeep onderhouden en om het jaar is het wenselijk opnieuw te beitsen en af te lakken. In ieder geval lakken is verstandig omdat steigerhout nu eenmaal zachter is dan eiken en daardoor eerder beschadigd raakt. Wat betreft een steigerhouten tafel voor buitentoepassing is het verstandig jaarlijks je steigerhouten tafel te voorzien van een nano coating deze brengt een onzichtbare laag aan die waterafstotend en vuil werend werkt. zowel de boven-als onderzijde dient behandeld te worden.


Kortom
Wat onderscheid nu de ene steigerhouten tafel van de andere en waar koop je waar voor je geld? Een vraag die velen zich stellen, en waar koop je met het volste vertrouwen je steigerhouten tafel, en dan ook nog online zonder het eerst te kunnen bezichtigen of ga ik toch liever naar een woonboulevard om te zien wat je koopt. A1-steigerhouten tafel wil graag het beste voor zijn klanten, en aangezien wij alleen een webwinkel en een werkplaats hebben willen wij dat vertrouwen graag overbrengen naar de klant. Wij proberen op een juiste manier te adviseren zowel telefonisch als via de mail. Zo denken wij graag mee in het inrichten van het interieur. Stuur bijvoorbeeld foto’s van de kleuren die je al in huis hebt en wat staat daar het beste bij, want steigerhouten tafelkleuren zien van een plaatje blijft toch altijd lastig. En moet ik dan een recht blad, ovaal blad of toch rond wij helpen graag hierover mee te denken want je wilt toch een pronkstuk hebben in je woonkamer die ook nog eens jaren meegaat.  De steigerhouten tafels van A1-Tafel maken dit waar!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
A1-Tafel 9.3/10 / 10 - 678 Reviews @ Kiyoh