Industriele tuinmeubels | tuintafels | tuinbanken | Salontafels |

Industriele meubelen zoals industriele tafels, boomstamtafels, ovale tafels, ronde tafels, eettafels en steigerhouten tafels,zeer goedkoop en hoge kwaliteit.
Lees meer

A1-tafel uit Borne, voor al uw tuinmeubels

A1-tafel uit Borne, een ruim assortiment in industriele tuinmeubels, tuintafels en steigerhouten tafels. Onze industriële tuintafels, salontafels, tuinbanken en steigerhouten tafels worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Naast onze industriële tafels leveren wij ook goedkope industriële salontafels, industriële bartafels, industriële boomstamtafels, ronde tafels en ovale tafels in eiken en steigerhout. Al onze stoere robuuste tafels worden voorzien van een stalen onderstel en staan garant voor een duurzaam product met een lange levensduur. Door dit stalen frame krijgt de tafel zijn unieke robuuste industriële design uitstraling. 

Stoere robuuste design meubelen van eiken of steigerhout met een stalen onderstel


Tafels zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Als leverancier van industriële meubelen krijgen wij regelmatig de vraag waar op gelet dient te worden bij de aanschaf van een tafel. Een industriële tafel bestaat doorgaans uit een houten blad en een stalen frame. Door de jarenlange ervaring van A1-tafel op het gebied van hout- en metaalbewerking kunnen wij hier met een duidelijk stappenplan een goed advies over geven. Hierdoor bent u verzekerd van een goede aankoop waar je jaren plezier aan zult beleven.

A1-Tafel uit Borne, alle voordelen op een rijtje:

  • Snelle levering!
  • Betaal achteraf!
  • Gemaakt door ambachtelijke vakmensen
  • Stoere robuuste tafelpoten!
  • Zelf samen te stellen!
  • Wij staan altijd voor advies klaar voor u!
  • Inclusief levering!
  • Goedkoop en kwaliteit!

 

Industriële tuinmeubelen.

Onze tuinmeubelen worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Naast onze industriële tuitnmeubelen leveren wij ook goedkope industriële salontafels, industriële bartafels, eettafels, industriële boomstamtafels, ronde tafels en ovale tafels in zowel eiken en steigerhout. Al onze tafels worden voorzien van een stalen onderstel en staan garant voor een duurzaam product met een lange levensduur. Door dit stalen frame krijgt de tafel zijn unieke robuuste industriële design uitstraling. 

Industriele tuintafels, salontafels, tuinbanken en bartafels van steigerhout, kwalteit die staat!

Onze industriele tuinmeubelen worden uit ons assortiment geleverd of op maat gemaakt. Wij kunnen bij A1-tafel al uw industriele tuinmeubelen leveren en hier zijn al je wensen mogelijk. Wij leveren standaard binnen 3 weken uw industriele tuinmeubelen op de plek waar jij het wil hebben. Onze mensen hebben verstand van vakmanschap en verstaan hun vak al jaren. Onze tuinmeuben worden gemaakt van massief vurenhout wat volledig verlijmd wordt zodat er geen water in kan komen, daarbij worden ze voorzien van een beits en nano coating, dit is een beschermlaag tegen water, vet en vuil zodat je meubel jarenlang mooi blijft. De frames die wij kunnen leveren zijn in vele soorten en kleuren te verkrijgen. Met name thermisch verzinkte frames waar wij uniek mee zijn en waar wij mee zijn begonnen bij A1-tafel, onze trots blijven roestvrij en zijn onverwoestbaar. Heb jij een model gezien die je graag wilt hebben maar niet in ons assortiment staat laat het weten en we maken het. Service staat bij ons hoog in het vaandel, je hoeft geen dagen te wachten op een reactie, binnen 24 uur heb je antwoord op je vraag. Geniet van onze collectie industriële tuinmeubelen die onverwoestbaar zijn en tegen een stootje kunnen, je hoeft niet bang te zijn dat je drankje omver zal vallen op het moment dat je tegen de tafel aanstoot, dit gaat niet gebeuren! Heb je elders iets leuks gezien, laat het ons weten en we maken een passende aanbieding voor alle tuinmeubelen, tuintafels en tuinbanken.