Snelle levertijden 3-5 weken
Gratis levering
Inclusief montage
Nergens goedkoper
Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel

Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel

blog | tips en stappenplan voor het kopen van een tafel-subtitle

 • Steigerhout of eiken tafel kopen? 20 Aug

  Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel Steigerhout of eiken tafel kopen?

  Steigerhout of eiken?

  Wat is precies het verschil? en wat past bij mij? en waar heb ik het voor nodig?

  Een aantal vragen die je je kunt afstellen voordat je een nieuwe tafel aanschaft. Gaat het om een binnen- of een buitentafel? Indien je voor een buitentafel gaat adviseren wij een steigerhouten tafel aan te schaffen die goed beschermd is tegen het weer d.m.v. een nano coating dit is een beschermlaag tegen weersinlvoeden. Eiken kan niet goed tegen weersinvloeden en omdat eiken over het algemeen een stuk duurder is dan vuren raden wij het niet aan om een eiken tafel buiten neer te zetten, tenzij deze altijd overdekt kan staan.
  Eiken is een hardhoutsoort en vuren een zachthout, beide hebben voor- en nadelen. Zo heeft vuren als voordeel dat het ten eerste een stuk goedkoper is en makkelijker te bewerken wat betreft kleur. Even opschuren opnieuw beitsen en dan weer lakken. Het nadeel is dat vuren zacht is wat inhoud dat als je het niet goed onderhoud er beschadigingen zullen ontstaan en krassen ed. makkelijker ontstaan. Daarom adviseren wij voor binnen altijd de tafel goed af te lakken. Een eiken tafel is gemaakt van hardhout en is van nature erg mooi om te zien met zijn structuur. Het behoeft niet veel onderhoud, een olie is wel raadzaam om geen kringen ed. te krijgen zo zul je jarenlang plezier hebben van je eiken blad. Het nadeel is dat eiken een stuk duurder is dan vuren en zwaarder. Misschien heb je wat aan deze tips voordat je een tafel aanschaft. Succes!

 • Stappenplan voor kopen van een tafel 09 Jul

  Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel Stappenplan voor kopen van een tafel

  Stappenplan voor het kopen van een tafel met een stalen frame / onderstel

 • Waar let je op bij een industrieel interieur? 22 Jan

  Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel Waar let je op bij een industrieel interieur?

  Een juist ingerichte woonkamer zou moeten voelen als thuiskomen. Meubelen zijn zeer bepalend voor het creëren van dit gevoel. Industriële meubels zijn hiervoor zeer geschikt. Het harde en robuuste van de combinatie staal en hout, gecombineerd met een goede aankleding zorgt ervoor dat er een balans ontstaat. Het is hierbij belangrijk om de juiste meubelen te kiezen. Met name de industriële tafel en salontafel zijn hierbij een belangrijke blikvanger binnen uw woonkamer. Een goede keuze hierin is dus belangrijk. Hiervoor is het verstandig goed advies en informatie in te winnen over de diverse beschikbare productiewijzen, afwerkingen, afmetingen en kwaliteiten.

 • Tips voor rust in de woonkamer 15 Jan

  Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel Tips voor rust in de woonkamer

  10 praktische tips voor het inrichten van uw woonkamer zodat er een rustige sfeer ontstaat.

 • Tafels met een stalen onderstel kopen 09 Jan

  Blog | Tips en stappenplan voor het kopen van een tafel Tafels met een stalen onderstel kopen

  Tafelbladen, waarom is dit belangrijk?


  Het is erg belangrijk goed op te letten welk materiaal je koopt, je ziet vaak dat er hout verkocht wordt als hardhout zoals eiken, teak of massief. In werkelijkheid is het dan vaak opgedikt en de zijkanten en de bovenste laag eiken maar wordt dit verkocht als massief of dat het teakkwaliteiten bevat uit een bepaald groeigebied, deels zijn dit bedachte namen en zijn ze afkomstig van andere houtsoorten

Seen 5 of the 5 articles

A1-Tafel 8,7 / 10 - 1532 Reviews @ Kiyoh