Snelle levertijden 3-5 weken
Gratis levering
Inclusief montage
Nergens goedkoper
Stappenplan voor kopen van een tafel

09 / Jul / 2018

Stappenplan voor kopen van een tafel

Stappenplan voor het kopen van een tafel met een stalen frame / onderstel

Robuuste tafels met industrieel onderstel kopen (stappenplan)

Tafels zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Als leverancier van industriële tuintafels en meubelen krijgen wij regelmatig de vraag waar op gelet dient te worden bij de aanschaf van een tafel. Een industriële tafel bestaat doorgaans uit een houten blad en een metalen frame. Door onze ervaring op het gebied van hout- en metaalbewerking kunnen wij hier een goed advies over geven. 

Metalen frame;
Bij het kiezen van een stalen onderstel is het belangrijk te letten op de volgende punten, het kokerformaat, de afwerking en de conservering. De stalen onderstellen van de industriële tafels zijn in verschillende formaten beschikbaar. Bijvoorbeeld koker 120x120, 100x100 en koker 80x80. Wij kiezen voor een koker 120x120 omdat deze een nog robuustere uitstraling geeft. Er kan veel verschil zitten in het laswerk aan een stalen onderstel. Wanneer deze niet goed gelast wordt moet deze bijgeslepen worden en dit zie je vervolgens terug in het eindresultaat. A1-tafel werkt alleen met gecertificeerde lassers. Deze zijn opgeleid om dit staalwerk mooi af te lassen en af te werken. Na het afwerken van het stalen frame kan deze voorzien worden van een behandeling. Door deze behandeling wordt de levensduur van het staalwerk verlengd. Er zijn diverse behandelingen mogelijk. De frames kunnen worden verzinkt, geschilderd worden of worden voorzien van een poedercoating. A1-tafel kiest ervoor om de onderstellen te voorzien van een poedercoating of om deze thermisch te verzinken. Deze behandelingen hebben de voorkeur boven schilderen en geeft een strakkere en gladde afwerking. Tevens zorgt dit ervoor dat een frame eenvoudig schoon te maken is door het gladde oppervlak. De kleuren die geleverd kunnen worden wit, zwart of thermisch verzinkt. De glansgraad is mat. Tevens zijn op verzoek alle RAL kleuren beschikbaar. Thermisch verzinken is een afwerking die zeer geschikt is voor buitengebruik. Door het thermisch verzinken is een zeer lange levensduur te verwachten op stalen frames in een buitenomgeving. De stalen frames kunnen op elke gewenste maat en vorm geleverd worden. Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag

Assemblage tafel aan het stalen onderstel
Niemand wil een tafel die eenmaal gemonteerd niet stevig staat en heen en weer beweegt. Het is daarom belangrijk dat de tafel na de montage van het stalen frame stabiel blijft staan. Om dit te realiseren moet goed nagedacht zijn over het ontwerp. A1-tafel heeft er veel tijd en energie ingestoken om een product te ontwerpen dat hieraan voldoet. Na de montage is de tafel niet meer te bewegen. 

Meer informatie viind je hier

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

A1-Tafel 8,7 / 10 - 1532 Reviews @ Kiyoh